Grup de suport pentru părinți

24/11/2022

A fi părinte e un lucru minunat, dar deloc ușor. Dorim să venim în sprijinul vostru, invitându-vă să participați la Grupul de Suport pentru Părinți.

Dacă vă doriți să:

  • împărtășiți bucuriile și reușitele dumneavoastră ca părinți
  • fiți ascultați și înțeleși în dificultățile pe care le întâmpinați, păstrându-vă astfel propriul echilibru
  • împărtășiți cum ați depășit anumite obstacole și să îi ajutați și pe alții
  • cunoașteți părinți care au trecut prin aceleași lucruri și se simt la fel ca și dumneavoastră
  • aflați lucruri noi și să primiți recomandări de la un specialist

atunci vă așteptăm cu drag să participați la întâlnirile Grupului de Suport pentru Părinți.

Grupul este facilitat de Brîndușa Milășan, mămică a doi copii, psiholog și trainer de parenting certificat de Aware Parenting Institute și Hand in Hand Parenting, mămică a doi copii, o fetiță (11 ani) și un băiețel (9 ani), trainer acreditat de către ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări)

Vă așteptăm să vă răspundem la întrebări privind tema propusă și nu numai, și să împărtășim bucuriile, dar și dificultățiile vieții de părinte.

Când și unde? Întâlnirile au loc lunar, de la ora 17.00, la Secția de artă, etajul 5 est (Calea Dorobanților nr. 104).

Acest eveniment este gratuit și deschis publicului, pe baza Permisului de intrare la bibliotecă, dar locurile sunt limitate. Persoanele interesate se pot înscrie la telefon 0264 430434, la Secția Împrumut pentru adulți sau online, prin completarea formularului de înscriere destinat fiecărei întâlniri.

Iubim copiii și ei sunt cei care ne aduc împreună. Pentru a putea beneficia de avantajele unui grup de suport, vă rugăm să lăsați bunicii sau alte persoane dragi să aibă grijă de copilași cât timp dumneavoastră luați o pauză binemeritată și vă încărcați cu energie.