Câștigătorii Concursului de fotografie „Strada”

30/05/2023

Premiul pentru cea mai bună fotografie din punct de vedere fotografic (compoziție, cromatică, încadrare, concept, creativitate) din cadrul Concursului de fotografie „Strada” îi revine doamnei Dora Trușcă. Premiul poate fi ridicat începând cu data de 31 mai 2023 de la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, sediul central, Secţia împrumut pentru adulți, etajul 2 est între orele 10.00 și 18.00. Felicitări!

https://www.instagram.com/p/CrFuhq2NXCA/

Premiul pentru fotografia care a primit cele mai multe like-uri pe Instagram în perioada 15 aprilie-15 mai 2023, în cadrul Concursului de fotografie „Strada”, îi revine lui Eduard Maiterth (eddys_streetphotos), de pe Instagram. Premiul poate fi ridicat începând cu data de 31 mai 2023 de la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, sediul central, Secţia împrumut pentru adulți, etajul 2 est între orele 10.00 și 18.00. Felicitări!

https://www.instagram.com/p/B9pFBNJojjW/

Concursul de fotografie „Strada”a fost organizat de către Secţia împrumut pentru adulți a Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj  în colaborare cu Școala de fotografie Ciorchin. Din juriul concursului au făcut parte lectorii Școlii de fotografie Ciorchin, Radu Sălcudean și Ștefan Socaciu.

#stradaclujeana #scoaladefotografieciorchin #bibliotecajudeteanacluj