#coltulartistilor: EXPRESII by Cristina (Marinău)

27/06/2024

”Fiecare bijuterie creată sub brandul Expresii by Cristina a fost făcută cu mare dragoste și dedicație, cu dorința sinceră de a vă bucura și a vă ajuta sa vă exprimați cât mai bine sentimentele, pasiunile și ideile. O expresie bine conturată și exprimată duce la claritate și sinceritate în comunicare. Am ales să mă exprim ca stare în brandul Expresii by Cristina, materializat în bijuterii lucrate manual din mărgele miyuki. Fiecare piesă are un design unic și e accesorizată cu elemente din argint. Expresii s-a născut din dorința de a susține femeile deosebite în a-și exprima personalitatea și farmecul unic, cu ajutorul bijuteriilor noastre. Vă invit să fiți curajoși și să nu ezitați să vă exprimați așa cum doriți în tot ceea ce faceți și purtați, mai ales bijuterii și accesorii. Expresii by Cristina așteaptă cu mult drag să dea viață ideilor voastre.”

Îi mulțumim doamnei Cristina Marinău pentru că a acceptat invitația noastră de a contribui la proiectul Colțul artiștilor din bibliotecă.

Expoziția se poate vizita de luni până vineri, în foaierul sediului central al Bibliotecii Județene “Octavian Goga” Cluj, între orele 8:00 – 20:00.

Durata: 26 iunie – 17 iulie 2024

ACCESUL ESTE LIBER.

#coltulartistilor

https://www.instagram.com/expresii_by_cristina?igsh=Y3J0azAzZnFxM3Q=