#coltulartistilor: Natural Candles by Cristina (Marinău)

10/07/2024

Natural Candles by Cristina realizează din drag şi cu drag pentru natură, lumânări din ceară de albine. “Procesul a venit natural, organic și firesc, din dorința de a avea parte de tot ceea ce este mai bun și mai natural pentru mine și familia mea. Mi-am dorit să creez lumânări funcționale, naturale și benefice pentru organism. În urmă cu mai bine de 4 ani, au luat naștere primele lumânări create de mine. Procesul a fost lung și complex, cu provocari, teste, eșecuri, dar și reușite. Pas cu pas, s-a conturat dintr-o pasiune, un mic business sustenabil și prietenos cu mediul.

De ce lumânări doar din ceară de albine?

Ceara de albine are un miros natural de miere, propolis și polen. De asemenea, are proprietăți benefice pentru organism: ajută în ameliorarea astmului, alergiilor și virozelor respiratorii, purificând aerul din încăperi, elimină particulele de praf, mirosurile neplăcute și sporii de mucegai.

Recomand utilizarea lumânărilor în terapii, meditații sau în momentele noastre de liniște, calm și pace interioară. Lumina lor caldă te îmbie la o stare de relaxare și contemplare, ajutând și susținând procesele terapeutice.

O porție de terapie pentru trup si suflet!”

Expoziția se poate vizita până în 17 iulie, la sediul central al bibliotecii, în foaier, de luni până vineri, între 8:00 și 20:00.