#coltulartistilor: Solbags by Alina Bordea

22/02/2024

Gențile Solbags sunt lucrate manual în Cluj-Napoca, într-un mic atelier plin de creativitate și pasiune. „Produsele pe care le creez sunt o expresie a dragostei mele pentru muzica rock și pentru frumusețea lucrurilor făcute manual. Cu fiecare cusătură, mă asigur că aduc la viață nu doar un accesoriu, ci și o poveste. Folosesc doar piele ecologică de cea mai înaltă calitate și decorez cele mai multe genți cu corzi de chitară donate de muzicieni talentați.

Dar atelierul meu nu este doar despre produsele pe care le creez. Este și despre conexiunea umană. Îmi place să mă adresez fiecărui client cu căldură și prietenie, pentru că pentru mine, fiecare geantă nu este doar un obiect, ci o parte din mine, pe care îmi place să o împărtășesc cu alții.”

Mulțumim artistei Alina Bordea pentru poșetele „muzicale” atât de atent și cu dragoste lucrate, pe care de ni le a oferit spre a le admira la bibliotecă.

Expoziția poate fi vizionată în foaierul sediului central al Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj, între 21 februarie și 15 martie 2024, între 8:00 și 20:00. Accesul este gratuit.

Vă așteptăm cu drag!

#coltulartistilor

https://www.instagram.com/bysolbags/