Club de bricolaj pentru adulți și întreaga familie

30/09/2022

Dacă vă plac lucrurile frumoase, realizate manual, dacă sunteți creativ sau, pur și simplu, doriți să socializați cu alte persoane de aceeași vârstă sau să petreceți timp de calitate cu familia, vă invităm să participați la activitățile Clubului de bricolaj pentru adulți și întreaga familie.  

În cadrul activităților clubului se realizează diverse obiecte, cum ar fi: mici decorațiuni, flori, bijuterii, păpuși din lână, tablouri pictate pe sticlă, mărțișoare, globuri de Crăciun. Ne întâlnim, de regulă, o dată pe lună, joi, de la ora 17.00, la Secția de artă, etajul 5 est (Calea Dorobanților nr. 104), singuri sau împreună cu copiii cu vârsta peste 7 ani. Întâlnirile sunt anunțate din timp, pe pagina web a bibliotecii și în social media.

Persoanele interesate se pot înscrie la telefon 0264 430434, la Secția împrumut pentru adulți sau online, prin completarea formularului de înscriere. Participarea este gratuită, pe baza permisului de bibliotecă, și în limita a 10 locuri. Asigurăm noi toate materialele necesare.

Vă așteptăm!