#coltulartistilor: The BeeHive by Bianca Lavinia Stupar

17/10/2024

Pun mărgică cu mărgică, încercând să duc bucuria în lume. Realizez bijuterii din pietre semiprețioase și mărgele japoneze de nisip, cu drag de oameni și natură. Cred că noi, Oamenii, avem darul de a crea frumusețe sub diferite forme. Avem nevoie să fim creativi și să ne lăsăm purtați și înnobilați de actul creației. Faptul că pot numi acest lucru muncă, mă face să realizez cât sunt de norocoasă. De mică am fost fermecată de frumusețea și unicitatea pietrelor, de culori, forme și jocul luminii, iar acestea se regăsesc din plin în produsele The BeeHive. Într-o lume în care uităm să ne punem zâmbetul pe buze, e nevoie ca cineva/ceva să ne reamintească de bucuria și magia vieții. Aceasta este intenția cu care lucrez fiecare piesă The BeeHive.

Mulțumim creatoarei Bianca Lavinia Stupar pentru magia creatoare de zâmbet care sigur va lumina chipurile și sufletele vizitatorilor bibliotecii noastre.

Expoziția se poate vizita până în 04 noiembrie, la sediul central al bibliotecii, în foaier, de luni până vineri, între 8:00 și 20:00.

Accesul este gratuit!

#coltulartistilor

#bjc